Fejléc

 

Felületkezelő anyagok

Nemesacél felületkezelő anyagok

Zsírtalanító felülettisztító

Savas illetve lúgos bázisú zsírtalanító anyagok rozsdamentes acél, alumínium, szénacél, sárga- és vörösréz felületek tisztításához. Jól alkalmazható a felületeken, a gyártás során kialakult zsír-és egyéb szennyeződések tisztítására, rozsdatelepek eltávolítására, használt felületek felújítására.
Kiszerelés: 20 kg

 

Pácpaszta

Kor-Fel pácpaszta a hegesztési varratok tisztításához. A zselés pácpaszta könnyedén távolítja el a hegesztési varratok vagy más hőkezelt területek elszíneződését, reveképződést és salakanyagot. A Kor-Fel pácpaszta többféle hatóerősségben kapható.
Kiszerelés: 0,5 kg / 2 kg

 

Szórópác

Kor-Fel szórópác nagy felületek, berendezések pácolására. A szórópác egy tixotróp gél, mely megtapad a függőleges felületen. Egy lépésben távolítja el a hegesztési varratok elszíneződését, revésedést, oxidréteget, idegenrozsdát és szerves szennyeződéseket. Homogén, fémesen tiszta felületet alakít ki. A szórópáchoz indikátor színezőanyagot lehet keverni, mely biztosítja a gél jó láthatóságát. A Kor-Fel szórópác többféle hatóerősségben kapható. A Kor-Fel K-3000 speciális szórópác nem szárad rá a felületre, könnyedén eltávolítható, nem áll fenn a túlpácolás veszélye.
Kiszerelés: 20 kg

 

Mártópác

A Kor-Fel mártópác egy folyékony pácfürdőkoncentrátum, mártáshoz, átpumpáláshoz, keringetéshez, permetezőberendezés használatához. Egy lépésben távolítja el a hegesztési varratok elszíneződését, revésedést, oxidréteget, idegenrozsdát és szerves szennyeződéseket. Homogén, fémesen tiszta felületet alakít ki. A Kor-Fel mártópáckoncentrátumot 1:1,5 arányban vízzel kell hígítani.
Kiszerelés: 30 kg / IBC konténer

 

Passziválószer

Kor-Fel passziválószer a gyors passzív védőréteg kialakítása érdekében. A Kor-Fel passziválószer egy olyan passziváló oldat, mely a nemesacél felületeken pácolás után elősegíti a gyors passzívréteg kialakulását.
Kiszerelés: 20 kg / 30 kg

 

Elektropolír

Elektrolyt folyadék elektropolírozó berendezéshez.
Kiszerelés: 30 kg / IBC konténer

 

PLUS 3000 speciális tisztító

A PLUS 3000 tisztítószer egy biológiailag lebomló nem veszélyes anyag. Alkalmas rozsdamentes acél, krómacél, króm, sárga- és vörösréz felületek illetve homlokzatok, fürdőszobák, nagykonyhai berendezések, ceránlap valamint műanyag ablakok tisztítására. Kiválóan tünteti el az idegen rozsdatelepeket, vízkőfoltokat és a savas levegő hatására kialakult foltokat.
Kiszerelés: 1 kg / 5 kg / 10 kg

 

Protektor olaj

A protektor egy felületvédő és ápoló olaj, mely egy lépésben tisztítja és konzerválja a nemesacél felületeket. Színtelen, szagtalan, finomított, savmentes nem veszélyes anyag. Kiválóan alkalmazható pácolt, csiszolt, és gyöngyszórt felületekhez. A protektor használatával jelentősen lecsökken a nemesacél felületek tisztításának gyakorisága, megvédi a felületet az ujjlenyomatok kialakulásától.
Kiszerelés: 1 l / 5 l / 10 l / 30 l

 

Nemesacél spray ES620

Az ES620 nemesacél spray mikro szemcséjű nemesacél port és speciális gyantát tartalmaz, mely által megtapad a felületen. Univerzálisan használható rozsdamentes acél, szénacél felületekhez minden ipari területen. Erős kopásállóságot biztosít a felületnek, ellenáll az agresszív környezeti hatásoknak.
Kiszerelés: 400 ml

 

Ouator politúr vatta

Az ouator egy speciális polírozó vatta, mely egy lépésben fényez és véd. A polírozó anyaggal átitatott gyapjúvattából egy kis darabot letépve, ujjaink segítségével akár a legeldugottabb vagy legkényesebb felületeket is tükörfényűre tudjuk polírozni. A fémdobozba visszazárva hosszú ideig megőrzi nedvességét.

 

Telwin Cleantech elektromos varrattisztító gép

A Cleantech elektromos varrattisztító gép könnyedén és gyorsan tisztítja meg a nemesacél hegesztési varratok elszíneződéseit és más hőkezelt felületen a futtatási színeket. Nem hagy foltot a felületen. A TIG és MIG hegesztési varratok és környezetük visszanyerik korábbi egyedi fényességüket. Helyszíni szereléseknél is kitűnően használható. A gép használata különösen ajánlott azokon a munkaterületeken, ahol az anyag esztétikai megjelenése nagyon fontos. A készülék 230 V-ról működik.

 

Elektrolyt EL40 varrattisztító folyadék elektromos varrattisztító géphez

Az Elektrolyt EL40 felülettisztító bármely elektromos varrattisztító berendezéshez használható. Nem mérgező anyag. Gyorsan tisztítja meg az AWI varratokat és környezetüket.
Kiszerelés: 10 kg / 20 kg

 

Kiegészítő termékek:

  • Üvegszálas és kevlár alapú filcek elektromos varrattisztító berendezéshez
  • Saválló ecsetek, méretek: 0,5” 1” 1,5”
  • Saválló kesztyűk, rövid- és hosszúszárú
  • Saválló ipari pumpa saválló szórófejjel, töltet: 5l, térfogat: 8l,működési nyomás: 3 bar
  • Saválló nyomástárolós kézi permetező 1,5 l
Üvegszálas és kevlár alapú filcek elektromos varrattisztító berendezéshez
Saválló ecsetek, méretek: 0,5” 1” 1,5”
Saválló kesztyűk, rövid- és hosszúszárú
Saválló ipari pumpa saválló szórófejjel, töltet: 5l, térfogat: 8l,működési nyomás: 3 bar
Saválló nyomástárolós kézi permetező 1,5 l
További információ:


Kereskedelem:
2360 Gyál, Bánki Donát út 27. ( Dózsa-major ipari park )
térkép

Nyitvatartás: munkanapokon 8.30-12.30
Tel: +36-29-540-730
Fax: +36-29-540-731
Mobil: +36-20-399-2860
E-mail: levél küldése (kor-fel@kor-fel.hu)!


Általunk lesz a nemesacél igazán rozsdamentes!


 
© 2004 - 2020 kor-fel.hu Minden jog fenntartva.
  Karbantartja: Karbantartja: https://naon.hu https://naon.hu
admin